Wobbelyoga

wobbelyoga

 

De Wobbel is een prachtig balansbord dat op een speelse wijze het lichaamsbewustzijn vergroot en creativiteit, balans en kracht stimuleert.
Zowel jong als oud kan plezier beleven op de Wobbel!

 

Waarom Wobbelyoga?

Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga met alle mogelijkheden van de Wobbel. De Wobbel maakt de yogalessen vernieuwend, waarbij op een leuke en uitdagende manier wordt gewerkt aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd en lijf. Inspanning en ontspanning wisselen we af. De lessen zorgen ervoor dat kinderen en tieners hun lichaamsbesef vergroten en meer zelfvertrouwen krijgen.
Aan het einde van een Wobbelyogales stapt iedereen trots, ontspannen en met een grote glimlach van de Wobbel af.

 

Voor wie?

De Wobbels die Een ZEE van RUST gebruikt in de lessen zijn geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder.
Deze Wobbels zijn ook geschikt voor de jongere kinderen tijdens de Ouder-Kind Yoga. Peuters, kleuters en oudere kinderen kunnen dan samen met hun ouder/opvoeder op de Wobbel staan, liggen of zitten. Ook de baby’s kunnen er heerlijk op wiegen bij de Ouder-Baby Yoga. Tijdens de Tieneryoga worden de Wobbels ook gebruikt. En ook dan kun je nog oefeningen met zijn tweeën op de Wobbel doen.

De Wobbel zorgt dus voor ontspanning en plezier voor het hele gezin!

 

Waar & wanneer?

In Kampen in een yogastudio of op locatie (school, kinderopvang). 
De kosten bedragen € 12,50 per les (90 min.). Aanmelden kan per les.

 

Meedoen?

Heeft je kind interesse, laat het me weten! Stuur een mailtje naar Marga de Nijs, gecertificeerd kinder- en wobbelyogadocent: marga@eenzeevanrust.nl 

 

Marga de Nijs heeft deelgenomen aan de officiële scholing Wobbelyoga voor Kinderyogadocenten en maakt gebruik van de originele Wobbel XL.

wobbelyogalogo