logo

Links

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in yoga, meditatie en mindfulness en meer informatie hierover willen, dan kunt u onderstaande links raadplegen door op de afbeelding te klikken.

U kunt bij het Libra Yogahuis in Kampen terecht voor yoga voor kinderen, tieners en volwassenen. Ook worden er diverse andere activiteiten aangeboden zoals onder meer Mindfulnesstraining, reiki, massages en voedingsadvies. Op de website vindt u daar meer informatie over. Tevens zijn er onder meer boeken, yogamatten en meditatatiekussens te koop in het Libra Yogahuis. 

Libra Yogahuis

Geïnteresseerd in Mindfulness voor kinderen in het basisonderwijs? Via onderstaande link vindt u meer informatie over het MindfulKidsprogramma dat Een ZEE van RUST op de basisscholen aanbiedt.  

Mindfulkidslogo2

Indien u ook thuis met uw kind aandacht wilt besteden aan ontspannende activiteiten, vindt u vast iets dat bij u past in de webwinkel van Jip & Jan. Naast spelmateriaal is er ook een breed scala aan boeken voor kinderen, tieners en opvoeders beschikbaar en diverse (meditatie)cd's.

 

Een ZEE van RUST wil alle kinderen en jongeren in de gemeente Kampen in de gelegenheid stellen om kennis te maken met ontspannende activiteiten zoals yoga en mindfulness. Voor degenen waarvoor dit financieel niet haalbaar mocht zijn kan welicht de MEEDOEN-bon van de gemeente Kampen een oplossing zijn. Deze bon geldt alleen voor de lessen die Een ZEE van RUST in het Libra Yogahuis aanbiedt.

Afbeeldingsresultaat voor gemeente kampen meedoen bon

 

 

Cursus | Agenda

09-10-2018 | 22:06 uur

In de herfstvakantie WOBBELYOGA: woe. 24 okt. vanaf groep 3 t/m 16 jaar!

21-09-2018 | 09:41 uur

Maandag 1 oktober start Mindfulness voor jongeren 'Aandacht werkt!' 

21-09-2018 | 09:41 uur

Woensdag 3 oktober start training Mindful Opvoeden

20-09-2018 | 20:31 uur

Zondag 30 september SUP Yoga op het Heerderstrand 

20-09-2018 | 20:30 uur

Zondag 7 oktober Ouder-Kind Yoga in het Libra Yogahuis